Yalınkaya İlkokulu
YALINKAYA KÖYÜ YALINKAYA KÜME EVLERİ NO: 147 MERKEZ / KARS
0474 255 10 28//05073023352

VİZYON

Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade üretimde varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal-Gündüzlü(Birleştirilmiş Sınıf)

Normal-Gündüzlü(Birleştirilmiş Sınıf)

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojman ek bina olarak kullanılmaktadır.

Servis Bilgisi

Okulumuz öğretmenlerince tutulan özel öğretmen servis aracımız olup sabah saat 8:00’da Kars’tan öğretmenlerimizi alıp,14:30 saatinde geri Kars Merkeze bırakmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine yaklaşık 13 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yalinkaya Köyü Kars Merkez´in doğusunda ve Merkeze 14 km uzaklıktadır Koordinatı Enlem: 40.622° Boylam: 43.255° Rakım: 1895 metre

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda öğrencilerimize masa tenisi,badminton,satranç,futbol,basketbol,voleybol,atletizm,okçuluk-atıcılık eğitimleri verilmekte olup öğrencilerimizin birçok dalda yetişmesini sağlamaktayız.

Diğer Hususlar

Okulumuz 1. ve 2. sınıfları birleştirilmiş sınıf olup 3. Sınıf ve 4. Sınıflar müstakil sınıftır.